Spaghetti de dovlecel cu sos de carne
Category_Nupopedia>Retete Nutritie Menținerea greutății Slăbire

Spaghetti de dovlecel cu sos de carne

Spaghetti din dovlecel este în sine un aliment cu conținut scăzut de calorii, iar conținutul său de fibre îl face o masă foarte sățioasă, ca înlocuitor pentru spaghetele adevărate, care sunt un aliment bogat în calorii. Poate fi un înlocuitor excelent pentru controlul greutății și chiar pentru pierderea în greutate. In sine nu prea are gust, dar poate fi condimentat cu usurinta cu un sos de carne delicios!

O să ai nevoie: 450 g carne de vită tocată (max. 7% grăsime) 1 praz ¼ varză albă cu vârf 1 ceapă mare 1 cutie de rosii tocate 150 ml apă 1 lingura sare 1 praf de piper 1 lingură de paprika Un strop de oregano 2 dovlecei 40 g parmezan ras (Opțional) puțin pătrunjel cu frunze plate Echipament: spiralizator

Cum se prepară: Tocați mărunt prazul, ceapa și varza. Încinge uleiul într-o oală. Se rumenește carnea de vită și se adaugă legumele. Adaugam roșiile tocate și 200 ml apă. Adăugați sare, piper, boia de ardei și oregano după gust. Lăsați sosul de carne să fiarbă cel puțin 15 minute. Treceți dovleacul prin spiralizator și puneți-l într-un bol. Se condimentează cu sare și se adaugă apă clocotită în vas. Lasați-l să stea aproximativ 5 minute. (Dacă nu aveți un spiralizator, puteți decoji bucățile lungi de pe dovleac folosind un curățător de cartofi) Acoperiți cu parmezan ras și, opțional, puțin pătrunjel.
Înapoi la blog