Avocado umplut cu Somon
Category_Nupopedia>Retete Nutritie Menține greutatea Menținerea greutății

Avocado umplut cu Somon

Conserva de somon este un aliment de bază si necesar in cămară noastra. Fiind in acelasi timp o modalitate practică de a include un pește bogat în Omega-3 si sănătos pentru inimă în dieta ta. Aici, îl combinăm cu avocado într-o masă ușoară fără a fi nevoie sa gătim.

Ingrediente: 125 gr. iaurt grecesc usor fără grăsimi 125 gr. țelină tăiată cubulețe 2 linguri patrunjel proaspat tocat 1 lingura suc de lamaie 2 lingurite maioneza 1 lingurita mustar de Dijon ⅛ linguriță sare ⅛ linguriță de piper măcinat 2 conserve de somon, scurs fara pielea și oasele îndepărtate 2 avocado Arpagic tocat pentru ornat
Mod de preparare: Pasul 1 Combinați iaurtul, țelina, pătrunjelul, sucul de lămâie, maioneza, muștarul, sare și piper într-un castron mediu; amesteca bine. Se adauga somonul si se amesteca bine. Pasul 2 Înjumătățiți avocado pe lungime și îndepărtați sâmburii. Scoateți aproximativ 1 lingură de carne din fiecare jumătate de avocado într-un castron mic. Se zdrobește pulpa de avocado cu o furculiță și se amestecă în amestecul de somon. Pasul 3 Umpleți fiecare jumătate de avocado cu aproximativ 60 gr. de amestec de somon, punându-l in jumătățile de avocado. Decorați cu arpagic, dacă doriți. Informații nutriționale: Mărimea porției: 1/2 avocado și 60 gr. salată de somon Per porție: 293 calorii; proteine ​​22,5g; carbohidrați 10,5 g; fibre alimentare 7g; zaharuri 1,8g; grăsime 19,6 g; grăsimi saturate 3 g; colesterol 61,2 mg; vitamina a iu 413IU; vitamina c 14,1 mg; acid folic 94,1 mcg; calciu 94,2 mg; fier 1,1 mg; magneziu 52 mg; potasiu 807,2 mg; sodiu 399,8 mg.
Înapoi la blog