You will not gain weight just because you eat a piece of Christmas sweets once in a while. But no matter if you eat a bought sweet or you eat your own homemade sweets you will have a bigger calorie intake than normal unless you eliminate something else from your diet. If you want Christmas sweets that are healthier than the sweets you can buy in ordinary shops, a large number of recipes are found on the internet. It is often a recipe where the main ingredient is dates or oats. The fat is often coconut oil and the sugar has been substituted with an artificial sweetener or honey. The homemade version does not necessarily have fewer calories but the content of fibers and micronutrients is off course higher. If you like a quick version of a healthier sweet you can take a Nupo Life bar and cut it into smaller pieces and dip the pieces in melted chocolate. The Nupo Life bars consist of healthy natural ingredients and contain different vitamins and minerals. No matter which flavor you prefer you will get a healthy snack. Dacă vă place să vă faceți propriile dulciuri de Crăciun, am câteva sugestii pentru a le face pe ale dumneavoastră mai sănătoase. Conțin nuci și ciocolată și nu conțin zahăr.
Nuci amestecate cu ciocolată:
1) Migdale
2) Nuci
3) Alune
4) Ciocolata neagră cu un conținut ridicat de cacao
Topiți ciocolata în cuptorul cu microunde.
Cand ciocolata este topita punem nucile si le intoarcem in ciocolata cu o lingura.
Pune câteva dintre nucile acoperite cu ciocolată într-o cană mică de bomboane sau pe o bucată de hârtie de copt.
Cand ciocolata este tare sunt gata de măncat.
Iată o altă variantă: 1) Diferite tipuri de fructe uscate, cum ar fi mango, pepene galben, merișoare, stafide 2) Crocante de orez sau fulgi de porumb 3) Ciocolată neagră Topiți ciocolata, puneți celelalte ingrediente în ciocolata topită și răsturnați-le cu o lingură. Se toarnă ciocolata într-o tavă mică acoperită cu hârtie de copt și se lasă să se întărească. Când sunt tari, se rupe în porții mai mici și sunt gata de mâncat.
Iată o altă variantă: 1) Diferite tipuri de fructe uscate, cum ar fi mango, pepene galben, merișoare, stafide 2) Crocante de orez sau fulgi de porumb 3) Ciocolată neagră Topiți ciocolata, puneți celelalte ingrediente în ciocolata topită și răsturnați-le cu o lingură. Se toarnă ciocolata într-o tavă mică acoperită cu hârtie de copt și se lasă să se întărească. Când sunt tari, se rupe în porții mai mici și sunt gata de mâncat.