Petreceri de vară și pierderea în greutate – este oare posibil?

Petreceri de vară și pierderea în greutate – este oare posibil?

Pe timpul verii, există o mulțime de alte motive pentru petrecere – absolviri ale studenților, nunți și o mulțime de petreceri cu ocazia zilelor de naștere.

Dacă sunteți la dietă și pierdeți în greutate, puteți totuși să participi la petrecerile la care sunteți invitat. Puteți participa la petreceri și totuși să fiți sănătosi și să slăbiți. Schimbarea modului în care mâncați și trăiți nu este un plan pe termen scurt, ci pe termen lung. Când țineți dietă și v-ați schimbat obiceiurile alimentare, puteți, desigur, să participați la o petrecere și să mâncați și să beți ceea ce este servit. A doua zi după petrecere trebuie însă să reveniți la obiceiurile tale sănătoase. Dacă vă întoarceți la vechile obiceiuri alimentare și va țineți de ele, veți repune toate kilogramele pe care le-ați pierdut. Pentru majoritatea oamenilor, este ușor să slăbească dacă urmează dietă potrivită. Partea dificilă a pierderii în greutate este să mențineți nouă greutate obținută. Dacă ați reușit să vă păstrați nouă greutate obținută timp de un an sau mai mul, este probabil să o puteți menține permanent.

Când participați la o petrecere, trebuie să va relaxați și să va distrați. Dacă faceți o excepție o singură zi nu are un impact negativ mare asupra pierderii în greutate sau asupra stilului tău de viață sănătos. A doua zi după petrecere trebuie doar să găsiți din nou drumul potrivit și să va continuați obiceiurile sănătoase. Mulți oameni cred că a-și întrerupe dietă pentru o singură zi este o dezamăgire majoră și nu au puterea să se întoarcă la obiceiurile sănătoase a doua zi. Ei cred că sunt dependenți de zahăr, de exemplu, dacă au mâncat prăjituri și că trebuie să facă o detoxifiere de dependența lor de zahăr înainte de a reveni pe drumul cel bun. Acesta este unul din motivele pentru care nu recomandăm că o dietă să excludă orice fel de alimente dacă vreți să slăbiți sau să trăiți mai sănătos. Cred că este important că dietă voastră să va ofere opțiunea de a trăi o viață normală cu activități normale în care să puteți consumă mâncare normală în compania altor persoane.

Oamenii care reușesc să slăbească și să-și mențină noua greutate sunt cei care mănâncă alimentele care le plac, dar în porții mai mici. Ei țin evidența aportului lor de calorii și majoritatea dintre ei, de asemenea, fac mai mult sport decât făceau înainte de dietă. Dacă au consumat toate tipurile de alimente la întâlniri și petreceri, trebuie să aibă grijă cu tipul alimentelor și cu numărul caloriilor consumate după aceste întâlniri. Nupo One Meal este cu adevărat util dacă doriți să urmăriți aportul de calorii. Shake-urile și batoanele One Meal au aproximativ 200 de kcal și au diverse arome și gusturi. Puteți înlocui una sau două mese pe zi cu un shake sau baton One Meal. Acești înlocuitori de mese va pot ajuta la limitarea consumului de calorii în zilele dinaintea și de după întâlnirile cu prietenii, lăsându-va posibilitatea că atunci când aveți un eveniment la care participați, să puteți să consumați în liniște meniul care va este oferit.

Consultant în sănătate, Echipa Nupo.

Înapoi la blog